Recept / Tonfisksallad med quinoa och ris
35 minuter

Tonfisksallad med quinoa och ris

4 portioner.

Ingredienser

  • 1 dl Favorit quinoa tricolore
  • 1,5 dl Favorit ris
  • 2 burkar Favorit tonfisk
  • 2 tomater
  • 1 dl dill
  • 1 rödlök
  • 4 hårdkokta Favorit ägg
  • 2 dl gräddfil
  • 0,5 dl Favorit ketchup
  • 2 msk lättmajonnäs
  • salt & peppar

Gör så här

  1. Smula tonfisken och hacka dillen.
  2. Skär tomater.
  3. Blanda sedan ihop det med riset och quinoan.
  4. Skala äggen, skär dem i kvartsdelar och lägg runt salladen.
  5. Garnera med tunt skivad rödlök.
  6. Dressing:
  7. Rör ihop gräddfil, ketchup och majonnäs.
  8. Smaka av med salt & peppar och servera!

Våra andra favoriter