Recept / Snabba Müslibars
50 minuter

Snabba Müslibars

Dina färdiga müslibars förvarar du bäst i en tätslutande förpackning i kyl eller frys.

Ingredienser

  • 3 dl dadlar utan kärnor
  • 5 msk lönnsirap
  • 4 msk jordnötssmör
  • 4,5 dl Favorit müsli frukt & nöt

Gör så här

  1. Mixa dadlarna i en matberedare så de får en degliknande konsistens.
  2. Värm lönnsirap och jordnötssmör på låg värme i en kastrull, blanda sedan ner müsli och dadlar.
  3. När degen är genomarbetad, lägger du ut den i en plastfolieklädd form.
  4. Platta ut degen i formen, exempelvis med hjälp av ett glas.
  5. Täck med plastfolie och ställ in i frysen 15–20 minuter.
  6. Skär dina bars i lagom stora bitar. De är nu redo att avnjutas!

Våra andra favoriter