Recept / Nudlar med krispig tofu och spenat
5 minuter

Nudlar med krispig tofu och spenat

2 portioner.

Ingredienser

  • 2 portioner färska nudlar
  • 0,75 dl japansk soja
  • 2 msk sesamolja
  • 1 msk röd curry
  • 2 msk Favorit rapsolja
  • 2 msk Favorit vitvinsvinäger
  • 1,5 msk socker
  • 50 g Favorit spenat
  • 50 g morötter
  • 2 salladslökar
  • 100 g friterad tofu eller 200 g färdigmarinerad tofu
  • Sesamfrön

Gör så här

  1. Koka upp nudlar i hett vatten i ca 30 sekunder.
  2. Hacka salladslök och morötter. Skär tofun i kuber.
  3. Blanda ihop soja, sesamolja, rapsolja, risvinsvinäger, curry och socker.
  4. Häll upp vattnet i durkslag. Blanda nudlarna med såsen och lägg i grönsaker och tofun.
  5. Toppa med sesamfrön.

Våra andra favoriter