med chipotlebitar, tortillasticks och avokadokräm.
4 portioner.
Ingredienser
- 4 tortillabröd
- 1 rödlök
- 2 röda paprikor
- 1 dl inlagd peperoni
- 150 g sugar snaps
- 100 g babyspenat
- 2 avokados
- 1 msk majonnäs (t.ex.vegansk)
- ½ röd chili
- 1 vitlöksklyfta
- 1 lime
- 1 paket Chipotlebitar
- Salt och svartpeppar
Gör så här
- Rulla ihop tortillabröden och skär dem i tunna strimlor.
- Hetta upp lite olja i en panna och stek brödet i omgångar. Lägg på ett fat med hushållspapper.
- Strimla löken och paprikan. Skiva peperonin fint. Stek alla grönsakerna snabbt i en upphettad panna med olja.
- Smaka av med salt och peppar, ta av från plattan och rör i spenaten.
- Mixa sedan avokadon och rör i majonnäs, hackad chili och pressad vitlök. Smaka av med limesaft, salt och peppar.
- Stek chipotlebitarna och servera salladen!