Recept / Krämig och god äggröra

Krämig och god äggröra

Starta dagen på bästa sätt med en riktigt krämig och god äggröra. Underbart gott till söndagsbrunchen tillsammans med nybryggt kaffe, färska frukter och bär, nybakat bröd och knaperstekt bacon.

Ingredienser

Gör så här

  1. Knäck äggen i en bunke. Vispa om med en gaffel.
  2. Häll i grädden och blanda om.
  3. Värm en stekpanna på medelvärme. Lägg i en smörklick och låt det smälta.
  4. Häll ner äggsmeten och värm tills den börjat stelna. Blanda om med träsked hela tiden.
  5. Smaka av med peppar och salt i slutet.
  6. Ta av stekpannan från värmen och blanda om några gånger.
  7. Servera direkt. Njut!
  8. TIPS! Dela några körsbärstomater och hacka gräslök och blanda ner i äggröran i slutet.

Våra andra favoriter