Recept / Fisktaco
30 minuter

Fisktaco

4 portioner.

Ingredienser

  • 12 st Favorit taco shells
  • 400 g färsk fisk (torsk, sej, kummel)
  • 1 påse Favorit tacokrydda
  • Favorit green jalapeño
  • 1/2 huvud isbergsallad
  • 1/2 gurka tärnad
  • 2 st tomater tärnade
  • 1 stor rödlök finhackad
  • Favorit guacamole salsa
  • Favorit chunky salsa
  • Favorit crème fraîche
  • 1 st lime
  • 1 msk Favorit strösocker
  • En kruka färsk koriander

Gör så här

  1. Hacka rödlöken fint och pickla genom att blanda med limesaft och socker. Låt stå ett par timmar.
  2. Skär fisken i mindre bitar och rulla dem i tacokrydda.
  3. Stek i olivolja på medelhög värme.
  4. Skär och tärna upp grönsakerna.
  5. Fyll tacoskalen med grönsaker, fisk och salsa. Toppa med guacamole salsa, crème fraîche, rödlök och lite färsk koriander.

Våra andra favoriter